gülüş tasarımı

Kişiye özel gülüş tasarımı; diş beyazlatma, diş kaplama, estetik dolgu, implant tedavisi gibi işlemlerle gülüşünüzün bütüncül bir yaklaşımla değiştirilmesidir. Her bireyin kendine özel diş, diş eti, çene ve yüz yapısı olduğu için bu işlemler her hasta için ayrı olarak yapılır.

Hastadan alınan fotoğraflar, ölçüler ve ağız içi taramalar çeşitli yöntemler kullanılarak dijital ortama aktarılır. Bu arada uygun diş eti seviyelemesi, diş en, boy ve renginin seçilmesi, dudak konumlandırılması gibi ayrıntılar dikkate alınır. Böylece hasta tedaviye başlamadan finalde nasıl bir gülümsemeye sahip olacağı hakkında fikir sahibi olup istedikleri değişiklikleri dile getirebilir.Tasarım sonrası hastanın da onayıyla uygulamaya geçilir.

​Dijital ortamda planlanan gülüş dizaynı, hekim ve hastanın hayal ettiği estetik sonuçları somutlaştırarak sürecin profesyonel bir şekilde ilerlemesini sağlarken hata payını da en aza indirir.

Kimlere Uygulanabilir?

Gülüşünü daha estetik hale getirmek isteyen herkese estetik gülüş tasarımı uygulanabilir.hastanın gülüş alanına dahil olan dişlere yapılan estetik dolgular, kompozit ve porselen laminalar,zirkonyum porselenler ile implant üstü kaplamaların hepsi gülüş estetiği- Hollywood gülüşü planlamasına dahildir.

Dijital Gülüş Tasarımının Avantajları

Diş ve yüz estetiğinin birlikte planlamasını kolaylaştırır. Hekim, hasta, laboratuar teknisyeni gibi sürecin içindeki kişilerin arasındaki iletişimi kolaylaştırır. Doktor ve hastanın ortak noktada buluşmasını sağlar. Hasta sonucu somut olarak tedavi başlamadan görebilir.